Κρατερός Κατσούλης για το διαζύγιο με την Καραβάτου – «Είχαμε τα δικά μας θέματα»
Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε μεταξύ άλλων και για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε
Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια να πάρουν διαζύγιο και πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.
Όπως ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή Happy Day: «Το ότι κάναμε μαζί τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με το διαζύγιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί στους άλλους, είχαμε δικά μας θέματα. Δεν θεωρώ ότι ήταν μία ατυχής κατάληξη. Με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας στον άλλο και κυρίως, στα παιδιά και την οικογένειά μας αποφασίσαμε έναν άλλο τρόπο ζωής. Αυτό είναι υπέροχο. Η προσωπική μου ζωή είναι να ακούω τη σκέψη μου, να ξαναβρώ φίλους και τα παιδιά».
Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε: «Η κατάσταση της υγείας μου ήταν μία τεράστια καμπάνα. Ήταν η αρχή για να συνειδητοποιήσω πως η υγεία μας είναι πάνω από όλα. Από τότε αποφάσισα να κάνω αυτά που θέλω. Έρχεται μία ημέρα που σου λέει «έκανες αυτά που ήθελες;». Είναι ωραίο να αναρωτηθούμε γιατί κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που αγαπάμε».
Δείτε το απόσπασμα
- Γιγάντιες χελώνες επέστρεψαν σε νησί των Γκαλαπάγκος ενάμιση αιώνα μετά
- Η μεγάλη έξοδος: Ο αμερικανικός στρατός αρχίζει να αποχωρεί από την κύρια βάση του στη βορειοανατολική Συρία
- Αυτός είναι ο τραυματισμός που έχει ο Βεζένκοφ στη μέση
- Κούλουμα στον Πειραιά με γλέντι και σαρακοστιανά υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός
- Σε υψηλό τριών εβδομάδων ο χρυσός, με φόντο τους δασμούς Τραμπ
- Χάος και βία στο Μεξικό μετά την εξόντωση του Ελ Μέντσο – Φωτιές, μπλόκα, ακυρώσεις πτήσεων, εγκλωβισμένοι τουρίστες



