Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Πόλη
Δείτε ποιοι ταξιδεύουν στην Πόλη για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League κόντρα στη Φενερμπαχτσέ (30/9, 19:45) και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που στις 15:30 θα «πετάξει» για την Πόλη.
Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τους Τούρκους, όπου οι Eρυθρόλευκοι στοχεύουν στη νίκη, η οποία θα τους καταστήσει μεγάλο φαβορί για την πρωτιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:
«Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που θα πετάξει για την Τουρκία.
Αναλυτικά η αποστολή
Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μάρκοβιτς, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί».
- Τέσσερις νέοι θάνατοι από covid και ένας από γρίπη – Τι αναφέρει η έκθεση του ΕΟΔΥ
- Αταμάν: «Η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι καλή, αλλά έχουμε χρόνο και ποιότητα για να το αλλάξουμε»
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Χωρίς συμφωνία για την Ουκρανία – Βέτο Όρμπαν στο δάνειο ύψους 90 δισ. ευρώ
- Νέοι εκτός εργασίας και εκπαίδευσης: Γιατί η Ελλάδα «εκδικείται» τους πτυχιούχους
- Η «κούρσα» διαδοχής του Γκουαρντιόλα έχει ξεκινήσει…
- Στόχος ιρανικής επίθεσης το διυλιστήριο στη Σαουδική Αραβία – Βίντεο από τα πλήγματα



