
Έξαλλος ο Κούμαν – «Στην Ισπανία σε αποβάλλουν για το… τίποτα»
Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του μετά την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ και αφορμή ήταν η αποβολή του από το παιχνίδι, στις καθυστερήσεις.
Η Μπαρτσελόνα έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος μακριά από τη νίκη, ολοκληρώνοντας στη λευκή ισοπαλία τον εκτός έδρας αγώνα με την Κάντιθ.
Η αποβολή του Φρένκι Ντε Γιονγκ έπαιξε τον ρόλο της στην τελική έκβαση της αναμέτρησης, με τον Ρόναλντ Κούμαν να τονίζει μετά το τέλος της, πως οι «μπλαουγκράνα» έπρεπε να φύγουν με το διπλό: «Έπρεπε να κερδίσουμε αλλά η αποβολή του Ντε Γιονγκ έπαιξε σημαντικό ρόλο. Δεν κοιτάω μόνο το αποτέλεσμα αλλά και την συμπεριφορά μας που ήταν πολύ καλή».
Ωστόσο, «ξέσπασε» για τον τρόπο με τον οποίο αποβλήθηκε ο ίδιος στις καθυστερήσεις του αγώνα, λέγοντας πως στην Ισπανία σε αποβάλλουν με πολύ μεγάλη ευκολία: ««Στην Ισπανία σε αποβάλλουν για το… τίτλο. Όλοι είδαν πως στο τέλος υπήρχαν δύο μπάλες μέσα στο γήπεδο, εκτός από τον διαιτητή. Πήγα και το είπα στον τέταρτο. Και με απέβαλλαν».
- ΕΕ: Οι «πόρτες» της πολεμικής τεχνολογίας που ανοίγει – Τι είναι το πρόγραμμα AGILE που βρίσκεται στα σκαριά
- Χαϊδάρι: Συμμορία έκλεβε διερχόμενους οδηγούς παριστάνοντας ότι έχουν βλάβη στο δικό τους αυτοκίνητο
- Ατρόμητος-Κηφισιά 0-0: Η ισοπαλία δεν τους χαλάει
- Easter Getaway Under Tight Watch at Piraeus Port
- Δέκα αξέχαστες στιγμές από τη μυθική καριέρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- «Σφαγή στον Λίβανο» – Ξεπέρασαν τους 250 οι νεκροί από τις επιθέσεις του Ισραήλ



