Κύπρος – Τους ήρθε ταμπλάς – 41.703 ευρώ ο λογαριασμός του ρεύματος σε σπίτι ηλικιωμένων
Ζευγάρι ηλικιωμένων στην Κύπρο πήρε στα χέρια του τον λογαριασμό του ρεύματος και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.
Η Κύπρος μπορεί να είναι πιο ακριβή χώρα σε σχέση με την Ελλάδα για να ζει κανείς, αλλά όχι κι έτσι. Το ποσό των 41.703 ευρώ κλήθηκε να καταβάλει στην Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου ζευγάρι ηλικιωμένων στη Λεμεσό, σύμφωνα με τον λογαριασμό που έλαβε πριν από λίγες ημέρες.
Όπως μπορείτε να δείτε στον λογαριασμό, η ΑΗΚ εκτίμησε ότι το ζευγάρι κατανάλωσε ρεύμα της εν λόγω αξίας, κατά το δίμηνο 11 Ιουνίου με 12 Αυγούστου 2021, ενώ η προθεσμία πληρωμής του ποσού λήγει στις 22 Σεπτεμβρίου.
Πηγή: ertnews.gr
Τι απάντησαν στον γιο του ζευγαριού
Μετά το αρχικό σοκ, ο γιος του ζευγαριού επικοινώνησε με την ΑΗΚ. Εκπρόσωπος της εταιρείας αρχικά του σύστησε να καλεί μόνο σε εργάσιμες ημέρες και ώρες. Ευτυχώς, όμως, λίγες ώρες μετά, η Αρχή αναγνώρισε ότι πρόκειται για λάθος, διαβεβαιώνοντας ότι θα σταλεί νέος λογαριασμός.
Όπως δήλωσε, μάλιστα, ο γιος των ηλικιωμένων ανθρώπων και μεταδίδει η ΕΡΤ, στο σπίτι όπου έγινε η χρέωση, υπάρχουν και φωτοβολταϊκά συστήματα.
- Ανθυπαστυνόμος μετέφερε μισό κιλό κοκαΐνης στη Ρόδο – Συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών
- Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Οι πιο μαγευτικοί προορισμοί για την αλλαγή του χρόνου
- Συνταγή: Βασιλόπιτα Gingerbread
- Καιρός: Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς – Χιόνια ακόμη και στην Αττική
- Τρέξιμο: Τα λάθη που «μπλοκάρουν» την απώλεια βάρους
- Αναζητούν με κάθε τρόπο τα συντρίμμια της πτήσης MH370, 12 χρόνια μετά την εξαφάνισή της



