Athens Flying Week – Μαχητικά Rafale σχημάτισαν την ελληνική σημαία πάνω από την Ακρόπολη
Τα γαλλικά αεροσκάφη εντυπωσίασαν στο πέρασμά τους πάνω από την Ακρόπολη
Τα χρώματα της ελληνικής σημαίας πάνω από την Ακρόπολη σχημάτισαν δύο γαλλικά μαχητικά Rafale και το ακροβατικό σμήνος της γαλλικής Αεροπορίας «Patrouille de France» που πέταξαν πάνω από την Αθήνα και αποχαιρέτησαν την Ελλάδα μετά τη συμμετοχή τους στην Athens Flying Week, η οποία διεξήχθη στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Τανάγρα το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Σεπτεμβρίου.
Τα γαλλικά αεροσκάφη εντυπωσίασαν στο πέρασμά τους πάνω από την Ακρόπολη καθώς σχημάτισαν τα χρώματα της Ελλάδας πάνω από τον Ιερό Βράχο.
Από τις 10:45 έως και τις 11:00, πραγματοποιήθηκε διέλευση αεροσκαφών στον εναέριο χώρο του λεκανοπεδίου Αττικής, στο πλαίσιο του Athens Flying Week 2021, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ.
- Κονγκό: Πάνω 225 οι νεκροί εργάτες που εξόρυσσαν «ματωμένο» κολτάνιο για smartphones
- Ισπανία: Ο απολογισμός των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας γίνεται βαρύτερος, φθάνει τους 46 νεκρούς
- Ο εκλεγμένος πρόεδρος της Χιλής Καστ στο Σαλβαδόρ για να «μελετήσει» το μοντέλο των φυλακών
- Η Ντέλσι Ροντρίγκες ανακοίνωσε γενική αμνηστία για τους πολιτικούς κρατουμένους στη Βενεζουέλα
- Ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 16χρονη Λόρα στο αεροδρόμιο ανέφερε πως μίλησε με κάποιον
- «Επέμενε ότι έπρεπε να φύγει» λέει ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου για την Λόρα


