Πατέρας Μέσι για Μπαρτσελόνα – «Μας πείραξε η στάση κάποιων ανθρώπων, όχι του κλαμπ»
Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε μίλησε μετά το ντεμπούτο του γιου του με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και την στάση της Μπαρτσελόνα στο θέμα της ανανέωσής του.
Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε και επίσημα νέα σελίδα στην καριέρα του, καθώς έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μπήκε στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης και πανηγύρισε στο τέλος την νίκη της ομάδας του απέναντι στη Ρεμς με 2-0.
Ο πατέρας και ατζέντης του Μέσι, Χόρχε μίλησε για όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα γύρω από το μέλλον του γιου του και την στάση της Μπαρτσελόνα στο θέμα. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν μας πείραξε η στάση του κλαμπ, αλλά μερικών ανθρώπων».
Δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις στη δήλωσή του στο GOL, όπως επίσης και για το πως το φάνηκε πως ο Μέσι φόρεσε τη φανέλα άλλης ομάδας μετά από 21 χρόνια. Το μόνο που αποκρίθηκε είναι πως: «Έτσι είναι η ζωή».
- Η NASA συναρμολογεί drone που θα εξερευνήσει τις εξωγήινες θάλασσες του Τιτάνα
- Έχε το νου σου στο παιδί – Αποκαλυπτική έρευνα του ΚΕΠΕ για την παιδική φτώχεια
- Λευκωσία 2026: Επίδοση στα 58,21μ. και 4η θέση για την Ελίνα Τζένγκο
- Μουζακίτης: «Eυχαριστώ τον Ταρέμι, ήθελα αυτό το γκολ»
- Οι ουρανοί «στενεύουν»: Πώς οι πόλεμοι αυξάνουν τη διάρκεια των πτήσεων
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Αστέρας Τρίπολης





