«Πρασινίζει» ο Παλάσιος – Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ιντεπεντιέντε
Παναθηναϊκός και Ιντεπεντιέντε τα βρήκαν σε όλα για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος και ο Αργεντινός είναι ένα βήμα πριν την άφιξή του στην Ελλάδα.
Μια ανάσα από μία σπουδαία μεταγραφή, που θα τον ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στη μεσοεπιθετική του γραμμή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έδειξαν εμπράκτως πόσο πολύ θέλουν τον Σεμπαστιάν Παλάσιος και με μια προσφορά που αγγίζει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ ήρθαν σε συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε για τον Αργεντινό εξτρέμ.
Ο Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή είχε δείξει πόσο πολύ θέλει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Γιοβάνοβιτς για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και πλέον το deal είναι μια ανάσα από την οριστικοποίησή του.
Εκτός από την Ιντεπεντιέντε, πάντως, υπάρχει και το ζήτημα της Πατσούκα, η οποία διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Με τους Μεξικανούς να θέλουν να επωφεληθούν από τη μετακίνηση του Παλάσιος, βλέποντας πως υπάρχει τόσο έντονη κινητικότητα γύρω από το όνομά του.
Ωστόσο το γεγονός πως η Πατσούκα θέλει, δε σημαίνει πως είναι και ικανή να χαλάσει τη συμφωνία, μιας και ο Παναθηναϊκός μιλάει απευθείας με τους Αργεντινούς και συζητά την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του Παλάσιος, ο οποίος από τη μεριά του πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, που όπως όλα δείχνουν είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωσή της.
- Αυστρία: Στους πέντε οι νεκροί από τις χιονοστιβάδες
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ καταργεί ορισμένους δασμούς έπειτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- Ειρηνικός: Νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ σκοτώνει 3 ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
