
Γκάζι – Έπεσαν πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο – Τραυματίας από σφαίρα πήγε στο Ιπποκράτειο
Τα όπλα βγήκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Γκάζι. Η Αστυνομία ερευνά τη συμμετοχή ενός τραυματία από σφαίρα που αργότερα πήγε σε νοσοκομείο.
Πυροβολισμοί έπεσαν λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης έξω από γνωστό κλάμπ, στο Γκάζι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπήρξε μια ένταση μεταξύ θαμώνων και ανθρώπων της νύχτας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακούστηκαν πυροβολισμοί και κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία. Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ που έσπευσε στην περιοχή στο Γκάζι δεν εντόπισε κάτι.
Ωστόσο, μέσα στη νύχτα ένας τραυματίας, Ρουμανικής καταγωγής, πήγε στο Ιπποκράτειο για ιατρική βοήθεια καθώς είχε τραυματιστεί στο πόδι από πυροβολισμό. Οι αστυνομικές Αρχές συνδέουν τα δύο περιστατικά. Εντός της ημέρας αναμένεται να πάρουν κατάθεση από τον τραυματία, ενώ ερευνούν και το ποινικό του παρελθόν.
Το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ
- Ολυμπιακός για Δαλακούρα: «Θα είσαι πάντα μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας»
- Προειδοποιήσεις για ύφεση και ενεργειακή κρίση στην Ιταλία
- Μια σκηνή της Σίντνεϊ Σουίνι στο «Euphoria» διχάζει τα social media
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
- Ουκρανία: Το «κοιμηθείτε καλά, Ευρωπαίοι εταίροι» του Μεντβέντεφ που ανεβάζει τον «πυρετό» του πολέμου στη Γηραιά Ήπειρο
- Αίγιο: Μια σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Αναζητούνται άλλα πέντε άτομα