
Αφγανιστάν – Οι ΗΠΑ απομάκρυναν από την Καμπούλ 17.000 άτομα, εκ των οποίων 2.500 είναι Αμερικανοί
Σύμφωνα με το αμερικανικό Πεντάγωνο, οι ΗΠΑ απομάκρυναν συνολικά 17.000 ανθρώπους μέχρι στιγμής, ανάμεσά τους 2.500 Αμερικανούς
Οι Ηνωμένες Πολιτείες απομάκρυναν 2.500 Αμερικανούς από την Καμπούλ την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσαν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Πενταγώνου, προσθέτοντας ότι η Ουάσινγκτον αγωνίζεται απέναντι στον «χρόνο και τον χώρο» για να απομακρύνει ανθρώπους από το Αφγανιστάν.
Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο, ο αντιστράτηγος, Ουίλιαμ Τέιλορ, δήλωσε ότι συνολικά 17.000 άνθρωποι έχουν μέχρι στιγμής απομακρυνθεί, ανάμεσά τους 2.500 Αμερικανοί.
Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Τζον Κίρμπι, δήλωσε ότι δεν έχει στην διάθεσή του «ακριβή αριθμό» των Αμερικανών που παραμένουν στην Καμπούλ και ευρύτερα στο Αφγανιστάν.
- Εργατικό ατύχημα στην Κάλυμνο: Εργαζόμενη ακρωτηριάστηκε σε σούπερ μάρκετ
- Κοινωνικός τουρισμός – Νέα παράταση έως 3 Μαΐου
- «Ντου» των οπαδών της Σάντος σε Αράο: «Τραγικός, δεν γίνεται να συνεχίσει να παίζει» (vid)
- Εργατικά δυστυχήματα: Αρνητικό ρεκόρ τετραετίας το 2025 – 8 αυτοκτονίες, 22 θάνατοι από θερμική καταπόνηση
- Καλαμάτα: Έρευνες για την «εκτέλεση» 44χρονου σε στάβλο – Γνωστό στις Αρχές για ναρκωτικά το θύμα
- Ένωση Διοικητικών Δικαστών: Εκτεθειμένα τα δικαστήρια απέναντι σε φαινόμενα βίας




