Με νίκη ξεκίνησε τη φετινή Serie A η Λάτσιο, η οποία δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία στην έδρα της Έμπολι και επικράτησε με 3-1, ενώ στο άλλο ματς της βραδιάς η Αταλάντα με γκολ στις καθυστερήσεις «λύγισε» εκτός έδρας την Τορίνο (1-2).

Η Έμπολι αιφνιδιάσε την ομάδα του Σάρι, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 4′ με τον Μπαντινέλι (1-0), αλλά ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα (1-1), με τον Λατσάρι στο 31′ να κάνει την ανατροπή για τη Λάτσιο (1-2) και τον Ιμπόμπιλε στο 41′ με εκτέλεση πέναλτι να «κλειδώνει» τη νίκη από το πρώτο μέρος.

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Ρομανιόλι, Στοϊάνοβιτς (83’ Φιαμότσι), Χάας (76’ Ζουρκόβσκι), Ισμαΐλι, Μαρκίτσα, Μπαντινέλι (70’ Χέντερσον), Ρίτσι, Μπαϊράμι, Κουτρόνε (76’ Κροτσιάτα), Μανκούζο(83’ Λα Μαντία)

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα Λατσάρι, Φελίπε, Ατσέρμπι, Χισάι, Σάβιτς (70’ Α.Άντερσον), Άκπα Άκπρο (46’ Λουίς Αλμπέρτο), Φ.Άντερσον, Λέιβα (82’ Εσκαλάντε), Ιμόμπιλε (82’ Μουρίκι), Πέδρο (60’ Μόρο).

Στο Τορίνο, η Αταλάντα πήρε το προβάδισμα στο 6′ με τον Μουριέλ, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 79′ με τον Μπελότι. Ωστόσο, η ομάδα του Γκασπερίνι κατάφερε να φύγει με νίκη από το Τορίνο χάρη σε γκολ του Πίκολι στο 90+3′.