
Και όμως τα σπασμένα πεζοδρόμια μπορούν να γίνουν έργα τέχνης
O Ememem εμπνεέται από τα βιτρό και κάνει θαύματα
O Ememem είναι ένας παγκοσμίως γνωστός καλλιτέχνης του δρόμου. Ωστόσο, μην πάει το μυαλό σας στα γκράφιτι. Για την ακρίβεια μετατρέπει τα κατεστραμμένα πεζοδρόμιο σε έργα τέχνης.
Γεννημένος στη Λιόν της Γαλλίας, έχει καταφέρει να μετατρέψει σε έργα τέχνης πολλά πεζοδρόμια σε διάφορες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Πως; γεμίζοντας τις ρωγμές και τα κενά με όμορφα και πολύχρωμα μωσαϊκά.
Αφού η δουλειά του άρχισε να γίνεται viral στα social media, κάτοικοι διάφορων πόλεων σε όλη την Ευρώπη, ρωτούν αν μπορεί να ταξιδέψει στην πόλη τους για να δείξει κι εκεί το μοναδικό του ταλέντο.
- Κεραυνοί Δένδια (και δική του πλατφόρμα) κατά «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη – «Καρφιά» Κικίλια για την «ψυχή της παράταξης»
- Το «άγνωστο» burnout: Το βάρος της ευθύνης μπορεί να σε εξαντλήσει;
- ΣΥΡΙΖΑ: Καταλύτης η διαγραφή Πολάκη για ξεκαθάρισμα πριν το κόμμα Τσίπρα
- Μουντιάλ 2026: Θετικό κλίμα στις επαφές FIFA – Ιράν
- Σταθερό το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για ακίνητα στην Αττική – Τι αναζητούν
- Eurovision 2026: Ο διεθνής Τύπος για τον θρίαμβο της Βουλγαρίας και το ελληνικό «Ferto»







