Άγριο έγκλημα στο Βόλο – Σκότωσαν 47χρονο με σφυριές και μαχαιριές [Εικόνες]
Οι δράστες έβγαλαν στην αυλή το πτώμα του και άρχισαν να καθαρίζουν το σπίτι από τα αίματα.
Άγριο έγκλημα, που αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, έγινε νωρίς το απόγευμα στο Βόλο με θύμα έναν 47χρονο, που εμπλέκεται με χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, στην οδό Ιωλκού, στη συμβολή με τον περιφερειακό.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 47χρονος Α.Π., μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο άτομα.
Εκεί ο 47χρονος δέχθηκε δολοφονικές σφυριές στο κεφάλι καθώς και μαχαιριές, ενώ οι δράστες έβγαλαν στην αυλή το πτώμα του και άρχισαν να καθαρίζουν το σπίτι από τα αίματα.
Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κάλεσαν οι ίδιοι οι δράστες, που συνελήφθησαν και ανακρίνονται.
Δείτε εικόνες από το σημείο
Πηγή: magnesianews.gr
Πηγή: magnesianews.gr
- Αττική: Συνελήφθη 38χρονος Τούρκος καταζητούμενος από την Interpol για ανθρωποκτονία
- Οι πρώτες δηλώσεις του Κάρικ: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλη ευθύνη – Υψηλά τα στάνταρ στη Γιουνάιτεντ»
- Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων – Η Μελίσα Γκίλμπερτ στηρίζει τον σύζυγό της Τίμοθι Μπάσφιλντ μετά την παράδοσή του στις αρχές
- Οι ομοφυλοφιλικές επαφές «μέρος της κοινωνικής ζωής» πολλών πιθήκων
- Νίκαια: Άγνωστοι βανδάλισαν τα τρακτέρ των δύο αγροτών που πήγαν στη συνάντηση στο Μαξίμου – Καταδικάζει η Συντονιστική
- Κατάρ: Απομακρύνεται προσωπικό από την αμερικάνικη βάση Αλ Ουντέιντ

