
Αφγανιστάν – Έκτακτο Συμβούλιο υπουργών εξωτερικών του ΝΑΤΟ
Έκτακτο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ κάλεσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν και τη χάραξης κοινής προσέγγισης
Μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ με τηλεδιάσκεψη, συγκάλεσε για την Παρασκευή 20 Αυγούστου ο Γενικός Γραμματέας της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ.
Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο twitter ο Γ. Στόλτενμπεργκ:
«Έχω συγκαλέσει έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ την Παρασκευή 20 Αυγούστου για να συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό και να συζητήσουμε την κοινή μας προσέγγιση για το Αφγανιστάν».
I have convened an extraordinary virtual meeting of #NATO Foreign Ministers this Friday 20 August to continue our close coordination & discuss our common approach on #Afghanistan.
— Jens Stoltenberg (@jensstoltenberg) August 18, 2021
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος



