Αυτή είναι η μητέρα του τηλεοπτικού κουτσομπολιού
Η ζωή της Σίντι Άνταμς είναι τώρα το θέμα του ντοκιμαντέρ του Showtime με τίτλο «Gossip», το οποίο περιγράφει πώς έγινε μια από τις πιο τρομερές προσωπικότητες της Νέας Υόρκης
Σε ηλικία 91 ετών, η Σίντι Άνταμς παραμένει θρύλος στον κόσμο των κουτσομπολιών, καθώς για δεκαετίες «αποκάλυπτε μυστικά» διασημοτήτων στην κοσμική στήλη Page Six της New York Post.
Η ζωή της Σίντι Άνταμς είναι τώρα το θέμα του ντοκιμαντέρ του Showtime με τίτλο «Gossip», το οποίο περιγράφει πώς έγινε μια από τις πιο τρομερές προσωπικότητες της Νέας Υόρκης.
«Χρησιμοποιείτε τη λέξη «φερόμενος» και μπορείτε να αποφύγετε τα πάντα» αναφέρει η Άνταμς σε στιγμιότυπο της επερχόμενης σειράς, στο οποίο θυμάται πώς πήρε συνέντευξη από τους διαβόητους δικτάτορες, Φέρντιναντ Μάρκος και Μανουέλ Νοριέγκα.
Τα ντοκιμαντέρ διερευνά επίσης την άνοδο των ταμπλόιντ με κουτσομπολιά για διάσημους, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Αυστραλό μεγιστάνα των μέσων μαζικής ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ και τη νέα κατεύθυνση της σκανδαλοθηρίας στην οποία έστρεψε την εφημερίδα τη δεκαετία του 1970, με επικεφαλής τη Σίντι Άνταμς και τους συναδέλφους της, γκουρού των κουτσομπολιών στη Νέα Υόρκη, Λιζ Σμιθ, Τζορτζ Ρας και Ρίτσαρντ Τζόνσον.
«Μέσα από τη δημοτικότητα του κουτσομπολιού, η Άνταμς και οι συνάδελφοί της αρθρογράφοι, με την πάροδο του χρόνου, βοήθησαν στην αναμόρφωση της δημοσιογραφίας και καθόρισαν το ποιος θα γίνει διάσημος για τις επόμενες δεκαετίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Showtime. «Κάθε επεισόδιο αναλύει με σαφήνεια τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκαν τα κουτσομπολιά και οι διαχειριστές τους σε διαφορετική δεκαετία, με αναφορές στις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες και σκάνδαλα -από το διαζύγιο του Ντόναλντ Τραμπ έως την Πάρις Χίλτον» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Το ντοκιμαντέρ «Gossip» θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Αυγούστου.
- Πετρέλαιο: Οι τιμές παραμένουν υψηλές, αλλά δεν παρουσιάζουν τις απότομες ανόδους των τελευταίων ημερών
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Δεν θα συμμετέχει η Γερμανία σε επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ, ξεκαθαρίζει ο Βάντεφουλ



