Κωπηλασία – Έξι τελικοί για τα ελληνικά πληρώματα στη Βουλγαρία
Τα ελληνικά πληρώματα πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων/νεανίδων που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.
Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποιούν τα «γαλανόλευκα» κουπιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων/νεανίδων που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, καθώς σήμερα άλλα τέσσερα ελληνικά πληρώματα προκρίθηκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, ενώ ένα πέρασε σε «μικρό τελικό».
Την… αρχή των προκρίσεων σε τελικούς έκαναν οι Χρήστος Μαργαριτογλου και Απόστολος Λυκομητρος στη δίκωπο εφήβων, καθώς κατέλαβαν την τρίτη θέση στον ημιτελικό με επίδοση 6:51.45.
Στον τελικό του διπλού σκιφ των εφήβων πέρασαν οι Ανδρέας Αθανασιάδης-Καούδης και Κωνσταντίνος Χρήστου που τερμάτισαν τρίτοι στον ημιτελικό με χρόνο 6:32.86, ενώ οι Στέλλα Νάτσιουλα και Κατερίνα Γκόγκου πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό του διπλού σκιφ νεανίδων, αφού ήταν τρίτες στον ημιτελικό με 7:17.49. Η Ευαγγελία Φράγκου προκρίθηκε στον τελικό του σκιφ νεανίδων, αφού κατετάγη τρίτη στον ημιτελικό με 7:45.36, ενώ ο Ιάσονας Εξάρχου θα αγωνιστεί στον «μικρό τελικό» του σκιφ εφήβων, καθώς κατέλαβε την 5η θέση στον ημιτελικό με 7:12.16.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή σε έξι μεγάλους τελικούς, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν πάρει το «εισιτήριο» για τους τελικούς των αγωνισμάτων τους οι τετράκωποι εφήβων και νεανίδων.
Το αυριανό πρόγραμμα των τελικών με ελληνική συμμετοχή:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.