«Μεγεθυντικός φακός σε ξερά χόρτα» – Σε επιφυλακή για απόπειρα εμπρησμού στον Υμηττό καλεί ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ
«Πριν από λίγο η περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του ΣΠΑΥ εντόπισε μεγεθυντικό φακό τοποθετημένο σε ξερά χόρτα λίγο πιο πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, 100 μέτρα από τα πεύκα στο βουνό μας» αναφέρει ο Γ. Κωνσταντάτος
Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και Πρόεδρος Φορέα Επένδυσης του Ελληνικού ουσιαστικά καταγγέλλει απόπειρα εμπρησμού καθώς από περιπολία εθελοντών δασοφύλαξης εντοπίστηκε μεγεθυντικός φακός μέσα στα ξερόχορτα.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Κωσταντάτος κάλεσε την Ασφάλεια ενώ ενημέρωσε και τους δημάρχους του ΣΠΑΥ να αυξήσουν τις περιπολίες στον Υμηττό.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Κωσταντάτου έχει ως εξής:
«Πριν από λίγο η περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του ΣΠΑΥ εντόπισε μεγεθυντικό φακό τοποθετημένο σε ξερά χόρτα λίγο πιο πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, 100 μέτρα από τα πεύκα στο βουνό μας.
»Τι είναι αυτό βρε λεβέντες; Καλέσαμε την ασφάλεια και ενημέρωσα όλους τους συναδέλφους Δημάρχους του ΣΠΑΥ να αυξήσουν τις αντίστοιχες περιπολίες τους.
»Συνεχίζουμε τις περιπολίες στον Υμηττό μας και έχουμε ενεργοποιήσει κάμερες και τα 200 υδροβόλα μας ενώ είναι γεμάτες οι δεξαμενές νερό».
Ο δήμαρχος παραθέτει στην ανάρτησή του τη φωτογραφία με τον μεγεθυντικό φακό πάνω στα ξερά χόρτα.
- Hair trends: Τα 5 must χτενίσματα του χειμώνα
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα
- ΕΣΔΑ: Ο Στάρμερ καλεί την Ευρώπη να περιορίσει τα δικαιώματα των μεταναστών για να… αντιμετωπίσει την ακροδεξιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)






















![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442