
Φωτιές – Επικοινωνία του προέδρου της Πορτογαλίας με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Οι δύο Πρόεδροι συμφώνησαν στο ότι η κλιματική αλλαγή αποτελεί τη μεγάλη πρόκληση για την Ευρώπη και τον πλανήτη ολόκληρο
Ο Πρόεδρος της Πορτογαλίας, Marcelo Rebelo de Sousa, επικοινώνησε απόψε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να της εκφράσει τη λύπη αλλά και τη συμπαράσταση τόσο του πορτογαλικού λαού όσο και του ιδίου για την πυρκαγιά που μαίνεται σε Αττική και Εύβοια.
Εξέφρασε την ελπίδα να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές και οι εστίες φωτιάς να σβήσουν το συντομότερο δυνατόν.
Οι δύο Πρόεδροι συμφώνησαν στο ότι η κλιματική αλλαγή αποτελεί τη μεγάλη πρόκληση για την Ευρώπη και τον πλανήτη ολόκληρο.
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
- Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η «Μαρούσκα» από τους «Δύο Ξένους» μιλά για τον ρόλο που της κόστισε στην καριέρα της
- Κως: Καταγγελία για βιασμό 33χρονου στις φυλακές
- Ιράν: Στρίβειν διά των Στενών του Ορμούζ – Η πρόταση Αραγτσί για να ξεπεραστούν τα εμπόδια για τα πυρηνικά
- Παναθηναϊκός: Η Βαλένθια δεν αλλάζει αποδυτήρια για τα play offs, παρά τις διαμαρτυρίες του Άταμαν




