
Ολυμπιακός – Δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα ο Ονιεκούρου
Ο Νιγηριανός εξτρέμ δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού – Εκτός ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον.
Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς τέθηκε ο Χένρι Ονιεκούρου, με τον Νιγηριανό εξτρέμ το απόγευμα της Δευτέρας (2/8) να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Ολυμπιακού.
Ο Αφρικανός winger ανακοινώθηκε το πρωί από τους πρωταθλητές και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών στον Ρέντη και προπονήθηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού.
Ο Χένρι Ονιεκούρου, όπως είναι λογικό, δεν βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το πρώτο παιχνίδι με την Λουντογκόρετς (3/8, 22:00), για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά δηλώθηκε κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών.
Οι Ερυθρόλευκοι είχαν δικαίωμα να κάνουν έως δύο αλλαγές, μέχρι 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού, με τον Νιγηριανό εξτρέμ να παίρνει τη θέση του Όγκμουντουρ Κρίστινσον.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό των Ερυθρόλευκων με τους Βούλγαρους, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Ραζγκράντ (10/8).
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Γιορτή σήμερα 11 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League



