Αυλίδα: Θρήνος για τον πνιγμό 6χρονου κοριτσιού – Πνίγηκε μπροστά στη μάνα της
Η 6χρονη Χριστίνα την ώρα που έκανε μπάνιο «έσβησε» ξαφνικά, πιθανότατα από πνιγμό, μπροστά στη μητέρα της κ
Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου σε παραλία του γνωστού beach bar που βρίσκεται στη Παραλία Αυλίδας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 6χρονη Χριστίνα την ώρα που έκανε μπάνιο «έσβησε» ξαφνικά, πιθανότατα από πνιγμό, μπροστά στη μητέρα της και άλλους συγγενείς/φίλους, που είχαν πάει όλοι μαζί για μπάνιο, το οποίο εξελίχθηκε σε τραγωδία.
Στο σημείο, όπως είναι φυσικό επικράτησε πανικός και κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 6χρονη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος της.
Η σορός της μεταφέρθηκε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για το τραγικό συμβάν:
«Ήταν στα ρηχά το παιδάκι…»
Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης του beach bar, Γιάννης Σπυρόπουλος, ο οποίος σοκαρισμένος από το περιστατικό, τόνισε ότι κάλεσε το 166, ενώ επισήμανε ότι το κοριτσάκι δεν κολυμπούσε στα βαθιά.
Ο θάνατος της 6χρονης βύθισε στο πένθος την οικογένεια Καφαντάρη που διαμένει στη Παραλία Αυλίδας αλλά και ολόκληρη την περιοχή.
Η κηδεία της έγινε στις 18:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Παραλία Αυλίδας.
- Βιολάντα: «Υπήρχε μυρωδιά σαν γκάζι» – Πάνω από 25 εργαζόμενοι κατέθεσαν για επίμονη οσμή πριν την έκρηξη
- Δένδιας για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Ταυτοτικό στοιχείo και απόδειξη της ιστορικής μας συνέχειας
- Μια μπάλα εμπνευσμένη από πολεμίστριες
- Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ «προστατεύει» τη Μόνα Λίζα και όχι τα θύματα του Έπσταϊν
- Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων στη Φλώρινα- Εννέα συλλήψεις
- Αντιδράσεις με τη διαφήμιση της Σερένα Γούιλιαμς με ένεση φαρμάκου κατά της παχυσαρκίας (vids)

