
Φερστάπεν: Αντιαθλητική η συμπεριφορά του Χάμιλτον
Ο Μαξ Φερστάπεν εξέφρασε την ενόχλησή του για τον Λιούις Χάμιλτον εξαιτίας των πανηγυρισμών του Άγγλου στο GP της Βρετανίας, ενώ ο Ολλανδός νοσηλευόταν μετά τη σύγκρουσή τους
Πικραμένος εμφανίστηκε ο Μαξ Φερστάπεν με τη συμπεριφορά του Λιούις Χάμιλτον μετά την απόσυρσή του από το Grand Prix της Βρετανίας λόγω της σύγκρουσης των μονοθεσίων των δύο πιλότων.
Συγκεκριμένα, ο Φερστάπεν εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του συναθλητή του, θεωρώντας αντιεπαγγελματικό το γεγονός πως ο βρετανός πιλότος πανηγύριζε τη νίκη του, την ώρα που ο Ολλανδός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.
«Πρώτα από όλα, είμαι χαρούμενος που είναι εντάξει. Ήταν μια σύγκρουση σε 51G, αλλά αισθάνομαι καλύτερα» έγραψε αρχικά στο Instagram και πρόσθεσε με νόημα:
«Προφανώς, είμαι πολύ απογοητευμένος που βγήκα εκτός με αυτόν τον τρόπο. Η ποινή που δόθηκε δε μας βοήθησε με κανέναν τρόπο και δεν επέφερε τη δικαιοσύνη γι’ αυτήν την επικίνδυνη κίνηση που έκανε ο Λιούις στην πίστα. Το να βλέπω τους πανηγυρισμούς μετά τον αγώνα, ενώ ήμουν ακόμα στο νοσοκομείο, είναι ασεβής και αντιαθλητική συμπεριφορά, αλλά προχωράμε».
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό
- Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι αναζητούν πολυτελείς κατοικίες στη Ζιμπάμπουε
- Γιορτή σήμερα 6 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Μεγάλη Δευτέρα και Εορτολόγιο


