Ινδία: Τουλάχιστον 15 νεκροί εξαιτίας κατολισθήσεων που προκλήθηκαν από σφοδρές βροχοπτώσεις
Αρκετές περιοχές της πόλης Μουμπάι πλημμύρισαν ύστερα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις των τελευταίων 24 ωρών
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ύστερα από την κατάρρευση αρκετών σπιτιών σε δύο προάστια του Μουμπάι λόγω των κατολισθήσεων που προκλήθηκαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τοπικοί αξιωματούχοι.
Οι διασώστες έσκαβαν με γυμνά χέρια για να ανασύρουν τους νεκρούς, όπως φαίνεται σε εικόνες που μετέδωσε τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, ενώ οι Αρχές ανέφεραν ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλοι εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα.
Αρκετές περιοχές της πόλης πλημμύρισαν ύστερα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις των τελευταίων 24 ωρών, ενώ διακόπηκαν τα δρομολόγια του υπεραστικού σιδηροδρόμου, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Δεν θα συμμετέχει η Γερμανία σε επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ, ξεκαθαρίζει ο Βάντεφουλ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νομιμοποιούνται υπόγεια… με θέα



