Ινδία: Τουλάχιστον 15 νεκροί εξαιτίας κατολισθήσεων που προκλήθηκαν από σφοδρές βροχοπτώσεις
Αρκετές περιοχές της πόλης Μουμπάι πλημμύρισαν ύστερα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις των τελευταίων 24 ωρών
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ύστερα από την κατάρρευση αρκετών σπιτιών σε δύο προάστια του Μουμπάι λόγω των κατολισθήσεων που προκλήθηκαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τοπικοί αξιωματούχοι.
Οι διασώστες έσκαβαν με γυμνά χέρια για να ανασύρουν τους νεκρούς, όπως φαίνεται σε εικόνες που μετέδωσε τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, ενώ οι Αρχές ανέφεραν ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλοι εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα.
Αρκετές περιοχές της πόλης πλημμύρισαν ύστερα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις των τελευταίων 24 ωρών, ενώ διακόπηκαν τα δρομολόγια του υπεραστικού σιδηροδρόμου, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τους κιτρινόμαυρους ο Χόνγκλα (pics)
- Αυτές είναι οι πρώτες 20 ΕΠΣ που μπαίνουν μπροστά για αλλαγές στην ΕΠΟ και στη διαιτησία
- Μινεάπολη: Νέο βίντεο με τη στιγμή που ο πράκτορας της ICE σκοτώνει την 37χρονη
- Ιράν: Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καταδικάζουν τη δολοφονία διαδηλωτών και καλούν σε αυτοσυγκράτηση
- Το χάσμα μεγαλώνει: Τρεις φορές περισσότεροι άντρες προσλήφθηκαν το 2025
- Η καριέρα της Τζέιν Σέιμουρ πήρε την κάτω βόλτα όταν απέκτησε τη φήμη του «κοριτσιού του Τζέιμς Μποντ»


