Μπούκερ: Τι σημασία έχουν οι 42 πόντοι μου αφού χάσαμε;
Ο Ντέβιν Μπούκερ μετά το τέλος του Game 4 επικεντρώθηκε στο αποτέλεσμα αφήνοντας στην άκρη την προσωπική του επίδοση
Ο Ντέβιν Μπούκερ μπορεί να ήταν «καυτός» τα ξημερώματα με 42 πόντους (17/28 σουτ), όμως οι Μπακς πήραν τη νίκη με 109-103, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2.
Όταν ρωτήθηκε για το ματς, ούτε που ήθελε να ακούσει για τους αριθμούς του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Τι σημασία έχουν οι 42 πόντοι; Ο στόχος είναι να κερδίζουμε, οπότε όσα έγιναν σε αυτόν τον αγώνα δεν έχουν σημασία, πραγματικά. Δεν ξέρω τι συνέβη και από το +9 βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είχαν 17 επιθετικά ριμπάουντ, είχαμε 17 λάθη, εμάς βαραίνει αυτό το αποτέλεσμα. Είναι σκληρό, πιστεύω όμως ότι τα καταφέρναμε, αμυνόμασταν σε υψηλό επίπεδο.
Απλώς δεν τα καταφέραμε σε κρίσιμες κατοχές και αυτό μας πλήγωσε. Πρέπει να είμαστε σκληροί, να παλεύουμε από νωρίς και στις δύο άκρες του γηπέδου. Έκανα το πέμπτο φάουλ μου σε προσπάθεια να πάρω ριμπάουντ από τον Τάκερ. Πρέπει να ξεκουράσουμε τα κορμιά μας, να κάνουμε την αποθεραπεία μας και να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα και να ακολουθήσουμε την ίδια ρουτίνα για το Game 5».
Ακολουθούν τα καλύτερα στιγμιότυπα της απίστευτης παράστασής του:
- Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για την υψηλή συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές – Παρατείνεται η διαδικασία
- Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 103-78: «Πράσινη» κυριαρχία μετά το +17 της «Ένωσης» (vid)
- Τα «κεράσια» του Ιραόλα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Τεχεράνη: «Δεν ζητήσαμε ποτέ εκεχειρία από τις ΗΠΑ – Ούτε βλέπουμε λόγο να μιλήσουμε μαζί τους»
- Κηφισιά-Βόλος 2-0: Τρίποντο σε ρυθμούς Λαρουσί για τους γηπεδούχους
- Εξάρχεια: Διαρρήκτες άρπαξαν κοσμήματα αξίας άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθησαν 2 άτομα, αναζητείται άλλο ένα
