Μάντζαρης σε Σπανούλη: «Ευλογημένος που ήμουν συμπαίκτης σου» (pic)
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έστειλε το δικό του μήνυμα στον Βασίλη Σπανούλη για την αποχώρηση του από το μπάσκετ.
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι ακόμα ένας από τους πολλούς παίκτες που έσπευσαν να υποκλιθούν στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ.
Ο Έλληνας γκαρντ, πέρασε οκτώ ολόκληρα χρόνια δίπλα στον «Kill Bill», με τον Ολυμπιακό, κατακτώντας δύο τίτλους της Euroleague και πηγαίνοντας σε πολλά final four.
Έτσι ο Μάντζαρης θέλησε κι εκείνος με τον δικό του τρόπο να αποχαιρετήσει τον Σπανούλη, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Ευλογημένος από τους λίγους που ήμουν συμπαίκτης μαζί σου και ζήσαμε ό,τι ζήσαμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο 32χρονος γκαρντ.
- Συνταγή: Πουρές πατάτας
- Ο πόλεμος στο Ιράν είναι ο τέλειος αντιπερισπασμός για τον Νετανιάχου – 5 προβλήματα που μπορεί να του λύσει
- The Expla-in Project: Τι συνδέει τον Τραμπ με τον Νετανιάχου;
- Επιθέσεις με drones και πυραύλους στο Κουβέιτ
- Γιατί η Ελλάδα δεν μειώνει τον ΕΦΚ στα καύσιμα – Τι κάνουν οι χώρες της ΕΕ
- Το τέλειο μεσημεριανό για ενέργεια όλη τη μέρα



