
Πετράλωνα: Προφυλακίστηκε ο βιαστής της 50χρονης – Χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο
Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα ο κατηγορούμενος προχώρησε άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο με και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον βάλουν σε μια γωνία για να ηρεμήσει.
Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του στον ανακριτή σήμερα ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι άρπαξε την 50χρονη και ότι την έκλεισε στο σπίτι και την βίαζε επί ώρες.
Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα ο κατηγορούμενος προχώρησε άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο με και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον βάλουν σε μια γωνία για να ηρεμήσει.
Αντίθετα ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του, ο δεύτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης ο οποίος φέρεται ότι υπέθαλπε τον κατηγορούμενο στη Ν. Φιλαδέλφεια.
Σοκάρει η κατάθεση της καθαρίστριας
«Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία επί της οδού Συμμαχίδων 11 στα Πετράλωνα. Σήμερα κατά την ώρα 8:00 πήγαινα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ, με τράβηξε από το λαιμό ένας άντρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι του στο ισόγειο. Αυτός ήθελε να κάνει σεξ. Με έπνιγε, μου έβαλε τα χέρια του στο λαιμό. Με είχε γυμνή όλη μέρα. Με πήγε στο δωμάτιό του και με βίασε… Το έκανε και στο μπάνιο. Με χτύπαγε στο πρόσωπο πολύ, με τα χέρια του. Με βίασε πολλές φορές… Δεν έβαλε προφυλακτικό.
Κάποια στιγμή γύρω στις 5 το απόγευμα αυτός πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό. Πρόσεξα ότι στην πόρτα ήταν το κλειδί. Εγώ το άνοιξα και πήγα σε ένα μπαλκόνι που βλέπει στον ακάλυπτο. Αρχισα να φωνάζω. Κατάφερα και πήγα στο διπλανό σπίτι και ξέφυγα. Μετά ήρθα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Τον άντρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχαμε μιλήσει άλλη φορά, ούτε μαλώσαμε.
Είμαι 27 χρόνια στην Ελλάδα και καταλαβαίνω τα ελληνικά. Θέλω να τιμωρηθεί ο άντρας. Θα σας μιλήσω και άλλη φορά, όταν βγω από το νοσοκομείο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα, είμαι ταραγμένη. Θα ήθελα να εξεταστώ από ιατροδικαστή. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».
- Νορβηγία: Έκκληση των πρωθυπουργών της Ινδίας και των σκανδιναβικών χωρών υπέρ της πολυμερούς συνεργασίας
- Τσέλσι – Τότεναμ 2-1: Έχασε και η παραμονή θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική
- Μέση Ανατολή: Οι εύποροι του Ντουμπάι αναζητούν νέο καταφύγιο – Σε ποιες χώρες κατευθύνονται
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 20 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Είναι «καλά» ή «κακά» τα γεράματα στην Κρήτη; Τι δείχνει έρευνα για την ζωή 178 ηλικιωμένων



