Δικηγόρος Μυλωνοπούλου: Δεν καταγράφηκαν επισήμως όλα όσα κατέθεσε η «ψυχολόγος»
Ισχυρίστηκε ότι τόσο η Μυλωνοπούλου όσο και η ίδια είχαν υπόνοιες από την αρχή και λίγες ημέρες αργότερα πείστηκαν ότι ο πιλότος είναι ο δολοφόνος της 20χρονης
«Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουν γίνει γνωστά, η σύμβουλος ψυχικής υγείας είπε στους αστυνομικούς όλα όσα γνώριζε, δίχως όμως πολλά από αυτά να μην καταγραφούν επισήμως στην κατάθεση της στην Αστυνομία», κατήγγειλε η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του Μπάμπη, τον οποίο χθες χαρακτήρισε «εγκληματία εκ πεποιθήσεως»
«Η Ελένη Μυλωνοπούλου κατέθεσε λίγες ημέρες μετά από την δολοφονία, όταν εκλήθη από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Κατέθετε επί τρεισήμισι ώρες. Δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν όσα κατέθεσε. Η κατάθεση περιλαμβάνει όσα είπε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ μιλούσε με τους αστυνομικούς επί ώρες. Όλα όσα τους είπε, αξιοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς», είπε η κ. Μάρκου.
Σύμφωνα με τη συνήγορο, η τελευταία ερώτηση των αστυνομικών στη Μυλωνοπούλου ήταν «πιστεύετε ότι ο σύζυγος είναι ο δράστης;» και εκείνη απάντησε ότι «αυτό είναι κάτι που θα το πουν οι Αρχές».
Ωστόσο, συμπλήρωσε η κ. Μάρκου, ότι τόσο η Μυλωνοπούλου όσο και η ίδια είχαν υπόνοιες από την αρχή και λίγες ημέρες αργότερα πείστηκαν ότι ο πιλότος είναι ο δολοφόνος της 20χρονης.
- Η Ρωσία μπορεί να συνεχίσει τον πόλεμο με την Ουκρανία για όλο το 2026, σύμφωνα με στρατιωτικό think tank
- Από τη σκηνή στη μεγάλη οθόνη: Τον Μάιο κυκλοφορεί το νέο ντοκιμαντέρ των Iron Maiden
- Η ατάκα για τον Ρέτσο που τα λέει όλα
- Δήμος Αθηναίων: «Πράσινο φως» στην αναστροφή της Λεωφόρου Αμαλίας, στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
- Μαρκογιαννάκη: Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τη λειτουργία του κράτους ως λάφυρο στα χέρια κάποιων και όχι δίπλα στον πολίτη
- Ζελένσκι: Επιβεβαίωση για συνομιλίες με ΗΠΑ πριν από την τριμερή συνάντηση με Ρωσία – Νέα επίθεση Όρμπαν



