Με λοίμωξη στο νοσοκομείο η Μαριέττα Γιαννάκου – Πότε θα λάβει εξιτήριο
Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός αναμένεται να λάβει εξιτήριο μέσα στο επόμενο 24ωρο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Η κα Γιαννάκου νοσηλεύεται από το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο Ναυπλίου καθώς αισθάνθηκε δύσπνοια
Με λοίμωξη διαγνώστηκε η Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία νοσηλεύεται από το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο Ναυπλίου.
Εξιτήριο μέσα στο επόμενο 24ωρο
Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός αναμένεται να λάβει εξιτήριο μέσα στο επόμενο 24ωρο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
Υπενθυμίζεται ότι η κα Γιαννάκου βρισκόταν στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Κρανίδι Ερμιονίδας όταν αισθάνθηκε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χτες βράδυ, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στο περιβάλλον της πρώην υπουργού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας argolikeseidhseis.gr, η κα Γιαννάκου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου χτες στις 10 το βράδυ και οι γιατροί προχώρησαν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα υγείας της.
- Συναγερμός στο Χαμόγελο του Παιδιού – Εξαφανίστηκε 13χρονος από χώρο φιλοξενίας στα Πετράλωνα
- Φαρίντ: «Είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός με πίστεψε» (vid)
- Χριστούγεννα: Πότε σταματούν τα μαθήματα και κλείνουν τα σχολεία
- Νέα στοιχεία για το φονικό στα Βορίζια στη διάθεση των Αρχών – Αίτημα για 4 νέους μάρτυρες
- Με αυτογκόλ του Μουκουντί η Σαμσουνσπόρ ανοίγει το σκορ κόντρα στην ΑΕΚ! (vid)
- Γυναίκα έκλεψε ταχύπλοο στη Βενετία και γκρέμισε μαρμάρινη κουπαστή 850 ετών σε γέφυρα


