Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιαννάκου: Θλιβερά όσα είπε ο Κώστας Τσιάρας, θα τα έλεγε σε άνδρα;

Γιαννάκου: Θλιβερά όσα είπε ο Κώστας Τσιάρας, θα τα έλεγε σε άνδρα;

«Αν ήταν ένας άνδρας στη θέση μας, θα τα έκανε αυτά τα σχόλια;» αναρωτήθηκε η Μαριέττα Γιαννάκου.

«Δεν δόθηκε καμία εξήγηση από τον υπουργό και αναρωτιέμαι θα έκανε τις ίδιες παρατηρήσεις για έναν άνδρα;», δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, χαρακτηρίζοντας θλιβερά τα όσα είπε.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας μιλώντας στον «Θέμα 104,6» υποστήριξε ότι οι ενστάσεις που εξέφρασαν η Μαριέττα Γιαννάκου και η Όλγα Κεφαλογιάννη στο νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια των τέκνων «προέρχονται από προσωπικά βιώματα» και ξεκαθάρισε ότι «η νομοθέτηση δεν γίνεται με προσωπικά βιώματα και πρέπει να το καταλάβουνε».

«Δεν δόθηκε καμία εξήγηση από τον υπουργό και αναρωτιέμαι θα έκανε τις ίδιες παρατηρήσεις για έναν άνδρα;» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 η βουλευτής της Ν.Δ. και χαρακτήρισε θλιβερά τα όσα είπε ο υπουργός.

Μιλώντας παράλληλα, στο OPEN τόνισε: «Ο υπουργός οφείλει να απαντά και όχι να κάνει σχόλια ότι η κα. Γιαννάκου και η κα. Κεφαλογιάννη έχουν προσωπικά βιώματα. Αν ήταν ένας άνδρας στη θέση μας, θα τα έκανε αυτά τα σχόλια;»

«Είναι περίεργο πώς ο υπουργός κάλεσε διάφορες οργανώσεις -ενεργοί μπαμπάδες και ό,τι άλλο- και αρνήθηκε να δει γυναικείες οργανώσεις. Ο σύνδεσμος για τα δικαιώματα της γυναίκας δεν όφειλε να τύχει της τιμής από τον κ. υπουργό να τους δει;» είπε ακόμα.

Η βουλευτής υπογράμμισε πως η ασάφεια της κατανομής του χρόνου που θα περνά το παιδί με τον κάθε γονιό, μπορεί να αυξήσει τις προσφυγές στα δικαστήρια. «Ο γονιός που έχει την επιμέλεια θα πρέπει να ρωτά τον άλλον και να ζητά την έγκριση του γι’ αυτό που συμβαίνει κάθε μέρα. Μπορεί να γίνει σχιζοφρενική η καθημερινότητα», παρατήρησε.

Η κ. Γιαννάκου σχολίασε στο Θέμα 104,6 και τις δηλώσεις του βουλευτή Γιάννη Λοβέρδου για τους κακοποιητικούς συζύγους που κατά την κρίση του μπορεί να είναι καλοί πατέρες, λέγοντας  ότι πρέπει να δώσει ο ίδιος εξηγήσεις καθώς όπως είπε η πρώην υπουργός «κάπου ξέφυγε το πράγμα».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024