
Με Γκασόλ η Ισπανία στο Τόκιο
Ο Πάου Γκασόλ βρίσκεται στην προεπιλογή της Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ εκτός είναι οι Μίροτιτς και Ιμπάκα.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωσε την προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες και μέσα στους 18 παίκτες βρίσκεται και ο Πάου Γκασόλ.
Ο 41χρονος σταρ είναι στην αποστολή για το τελευταίο μεγάλο τουρνουά της καριέρας του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενώ είναι πιθανό μετά το Τόκιο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Εκτός είναι μόνο οι Μίροτις και Ιμπάκα με τους Ισπανούς πάντως να έχουν πληθώρα αστέρων και να στοχεύουν σε μία σπουδαία διάκριση σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. Πρώτο παιχνίδι στο Τόκιο για την Ισπανία είναι στις 26 Ιουλίου, κόντρα στην Ιαπωνία.
? OFICIAL | La LISTA de 1️⃣8️⃣ jugadores para la preparación de los @juegosolimpicos de @Tokyo2020es.#LaFamilia #SomosEquipo
— Baloncesto España (@BaloncestoESP) June 19, 2021
- Τέμπη: Για πρώτη φορά δικαστήριο αναγνωρίζει ευθύνη στο ελληνικό δημόσιο και επιδικάζει αποζημίωση σε συγγενείς
- Ζωγράφου: «Είχαμε να τις δούμε ενάμιση μήνα, υπήρχε μυρωδιά» – Μαρτυρίες για το θρίλερ με τις δύο σορούς
- Πώς ένας τροπικός κυκλώνας έκανε τον ουρανό της Αυστραλίας να μοιάζει με τον Άρη (εικόνες)
- Κωνσταντίνος Φλώρος: Την ενοχή του ζήτησε ο εισαγγελέας για βιαιοπραγία σε βάρος βουλευτή της Ελληνικής Λύσης
- Σύγχρονη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού αποκτά το νοσοκομείο Καρπάθου, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας
- ΠΑΣΟΚ για Βασίλη Γκούμα: Ο «Αυτοκράτορας» σφράγισε μια ολόκληρη εποχή


