
Νέα περίπτωση Ερικσεν; Έρευνα της UEFA για «λιποθυμία» παίκτη στο Euro – Δείτε το βίντεο
Η UEFA, με παρότρυνση από την παγκόσμια ένωση ποδοσφαιριστών (FifPro), σκοπεύει να κατανοήσει εάν δεν εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο σχετικά με τις περιπτώσεις διάσεισης, το οποίο έχει καταστεί υποχρεωτικό και επιτρέπει ακόμη και μια επιπλέον αλλαγή, εκτός από τις πέντε που επιτρέπονται από τον κανονισμό
Η UEFA άρχισε έρευνα για την περίπτωση του δεξιού μπακ της Εθνικής Γαλλίας, Μπενζαμάν Παβάρ, ο οποίος παρέμεινε στο έδαφος από σύγκρουση με αντίπαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα ενάντια στη Γερμανία και δεν εξήλθε του αγωνιστικού χώρου, αλλά στη συνέχεια σηκώθηκε και συνέχισε να παίζει.
Cannot believe Pavard is gonnae play on after this! ? pic.twitter.com/occ4U8Fd0z
— Stevie Mc G (Close enough) ??♂️ (@StephenMcGarry3) June 15, 2021
Το αναφέρει η εφημερίδα «Le Parisien» και υπενθυμίζει ότι ο παίκτης μετά το παιχνίδι αποκάλυψε, στα μικρόφωνα του τηλεοπτικού σταθμού BeInsport, ότι «λιποθύμησα για περίπου δεκαπέντε δευτερόλεπτα».
Η UEFA, με παρότρυνση από την παγκόσμια ένωση ποδοσφαιριστών (FifPro), σκοπεύει να κατανοήσει εάν δεν εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο σχετικά με τις περιπτώσεις διάσεισης, το οποίο έχει καταστεί υποχρεωτικό και επιτρέπει ακόμη και μια επιπλέον αλλαγή, εκτός από τις πέντε που επιτρέπονται από τον κανονισμό.
Εν τω μεταξύ, ο κεντρικός αμυντικός της Εθνικής Γαλλίας, Ραφαέλ Βαράν, ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή «σε τέτοιες περιπτώσεις».
- Ολυμπιακός για Δαλακούρα: «Θα είσαι πάντα μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας»
- Προειδοποιήσεις για ύφεση και ενεργειακή κρίση στην Ιταλία
- Μια σκηνή της Σίντνεϊ Σουίνι στο «Euphoria» διχάζει τα social media
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
- Ουκρανία: Το «κοιμηθείτε καλά, Ευρωπαίοι εταίροι» του Μεντβέντεφ που ανεβάζει τον «πυρετό» του πολέμου στη Γηραιά Ήπειρο
- Αίγιο: Μια σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Αναζητούνται άλλα πέντε άτομα

