Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται δημοσίευσε ο Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός άσος που προκάλεσε σοκ στον ποδοσφαιρικό πλανήτη όταν κατέρρευσε στο παιχνίδι με τη Φινλανδία, ευχαρίστησε άπαντες για τη συμπαράστασή τους τονίζοντας ότι νιώθει καλά πλέον.
Η ανάρτηση του Έρικσεν:
«Γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά και καταπληκτικά μηνύματα από όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να περάσω μερικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω εντάξει. Τώρα, θα ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου στους επόμενους αγώνες του Eurο. Παίξτε για όλη τη Δανία».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.