
Ροζάνα Γεωργίου: Αυτή είναι η μοναδική Ελληνίδα που θα συμμετάσχει στο σόου του Dior
Στην Αθήνα και το Καλλιμάρμαρο Στάδιο είναι απόψε στραμμένα τα βλέμματα της μόδας.
Ο διεθνής Οίκος Υψηλής Ραπτικής, Dior, θα παρουσιάσει στην «καρδιά» της πρωτεύουσας το «Dior celebrates Greece», με το οποίο θα τιμήσει τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής Επανάστασης και το ρόλο της χώρας μας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλον τον κόσμο μέσω των social media του Dior και θα ξεκινήσει στις 21:30.
Σε αυτό θα συμμετέχουν 85 μοντέλα παγκοσμίου φήμης και ανάμεσά του θα βρίσκεται και μία Ελληνίδα. Πρόκειται για την Ροζάνα Γεωργίου ή αλλιώς Ros Georgiou, που έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1994 από Ολλανδή μητέρα και Έλληνα πατέρα. Η καταγωγή της είναι από το Μεσολόγγι και απόψε θα λάμψη στη πασαρέλα.
Η 27χρονη εργάζεται ως μοντέλο έχοντας μια αξιόλογη καριέρα στο εξωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 21 της χρόνια μπήκε στη λίστα με τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο ενώ ανήλικη ακόμα -στα 16 της- έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως είναι οι Celine, Dries Van Noten, Anna Sui και Sonia Rykiel, ενώ μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως οι Prada, Louis Vuitton, Jil Sander, Marc Jacobs, Dior, Givenchy, Atelier Versace και Armani Prive.
Η ίδια είχε πει για τη δουλειά της όταν ήταν 18: «Την αγαπώ πολύ, χαίρομαι με αυτή την εξέλιξη αλλά ως εκεί. Κάθε φορά που τελειώνω μια δουλειά, είτε αυτή είναι φωτογράφιση ή πασαρέλα, “επιστρέφω” στον κανονικό μου εαυτό. Βέβαια, είναι λίγο σουρεάλ τη μια στιγμή να σε φωτογραφίζει ο Steven Meisel, για παράδειγμα και την επόμενη να είμαι πίσω στο σχολείο και στα θρανία. Αλλά αυτό έχει πλάκα».
Δείτε παρακάτω κάποιες από τις φωτογραφίες της στο Instagram:
- Μήπως τελικά η τεχνητή νοημοσύνη θα έπρεπε να «κλέψει» τις δουλειές μας;
- Περιφερειακή Υμηττού: Η στιγμή που το τουριστικό λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες – «Δύο λεπτά τρόμου με κλειδωμένες πόρτες»
- Η ζωή των νέων Ρώσων μέσα από τις φωτογραφίες της Kristina Rozhkova – «Φαντασία, δυσφορία κι αποξένωση»
- Ανδρουλάκης: Βολές στην κυβέρνηση για την ανακύκλωση – «Έγινε μπίζνα για λίγους»
- Μαθητής ΕΠΑΛ: «Έγραψα δικές μου Πανελλήνιες, απάντησα στα δικά μου ερωτήματα»
- Ο Λουίς Ενρίκε, ο Κιλιάν Εμπαπέ και μία δήλωση που άλλαξε τη φιλοσοφία της Παρί (vids)




