
Χαμός στο Euro: «Γ@@@ τη μάνα σου την Αλβανίδα»
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Σερβία, ο Αρναούτοβιτς φέρεται να έβρισε χυδαία τη μάνα του Αλιόσκι μετά το γκολ που σημείωσε
Η Αυστρία επικράτησε με 3-1 της Β. Μακεδονίας το βράδυ της Κυριακής και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο EURO 2020.
Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς ήταν αυτός που σημείωσε το τρίτο γκολ στο 89’ και κλείδωσε τη νίκη των Αυστριακών, αλλά αμέσως μετά το γκολ άρχισε να βρίζει τον Αλιόσκι. Μάλιστα ο Αλάμπα έτρεξε κοντά στον συμπαίκτη του προκειμένου να του κλείσει το στόμα.
Στη Σερβία ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο ζήτημα και σύμφωνα με όσα αναφέρουν, διαβάζοντας τα χείλη του Αρναούτοβιτς, ο Αυστριακός φέρεται να ξέφυγε για τα καλά βρίζοντας τη μάνα του Αλιόσκι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο επιθετικός της Αυστρίας φέρεται να είπε «Γ…ω τη μάνα σου την Αλβανίδα».
Δείτε το στιγμιότυπο:
- Νοσοκομείο στην Αγγλία έδιωξε τρεις φορές 20χρονη ασθενή χωρίς να την εξετάσει – Πέθανε σπίτι της
- Ένας ροφός, τα «θολά νερά» και το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα – Το σχόλιο Πολάκη για την ίδρυση της ΕΛΑΣ
- Η Αθήνα στις 10 πιο τουριστικά πυκνοκατοικημένες πόλεις του κόσμου – 10,2 εκατ. επισκέπτες το 2025
- Βρετανία: Στη δημοσιότητα νέα έγγραφα για τον διορισμό του Πίτερ Μάντελσον ως πρέσβη στην Ουάσινγκτον
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
- Ο A$AP Rocky κλείνει το ευρωπαϊκό tour με συναυλία στην Αθήνα

