
Υποψήφιος για τον πάγκο της Κλουζ ο Μπόλονι
Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται να είναι ένας εκ των υποψηφίων προπονητών, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην Κλουζ.
Η Κλούζ φαίνεται να έχει στην λίστα της τον Λάζλο Μπόλονι, σε περίπτωση που αποτύχει τελικώς η απόκτηση του Μάριους Σουμούντιτσα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ρουμανίας, ο Σουμούντιτσα έχει ήδη συμφωνήσει με τον σύλλογο, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως θέλει να αναλύσει κάποιες ακόμα πτυχές της απόκτησης, προκειμένου να επισημοποιήσει την συνεργασία των δύο πλευρών.
Εναλλακτική για το κλαμπ αποτελεί ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος όμως ζήτησε λίγο χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση που έχει στα χέρια του.
Θυμίζουμε ότι το όνομα του 68χρονου τεχνικού είχε ακουστεί επίσης για την νεοφώτιστη (στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου) Σεραίνγκ.
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028
- ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές πλήττει τη Δημοκρατία
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Αγορές: Σε τεντωμένο σχοινί – Το ενεργειακό σοκ δεν έχει φανεί ακόμη
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Μεταφορές χρημάτων, εκπτώσεις και πιστωτικές – Το Χ προσθέτει οικονομικές υπηρεσίες



