Μάριο Χεζόνια – Ιωάννα Μαλέσκου: Οι καρδιές στο Instagram τους πρόδωσαν
Ο Μάριο Χεζόνια άκουσε όσα είπε για αυτόν η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της απάντησε στο Instagram της - Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια.
Εδώ και καιρό υπάρχει έντονη φημολογία ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και στον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια.
Το βράδυ της Τρίτης η παρουσιάστρια του Σκάι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Νight Show» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια.
«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, αποφεύγοντας έτσι να απαντήσει ξεκάθαρα.
Η απάντηση του Χεζόνια
Λίγες ώρες μετά την απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου ένα σχόλιο του γνωστού μπασκετμπολίστα κάτω από μια φωτογραφία της στο Instagram ενίσχυσε τις φήμες περί σχέσης.
Ο Μάριο Xεζόνια έβαλε μια πράσινη καρδιά κάτω από την ανάρτηση της παρουσιάστριας με την ίδια να ανταποδίδει με δυο πράσινες καρδιές.
- Θέατρο Από Μηχανής: ‘Ενας μήνας κινητοποιήσεων σωματείων για την καθυστέρηση δεδουλευμένων
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Στα δικαστήρια Καλαμάτας για να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες
- Τσουκαλάς για εκλογή Πιερρακάκη: «Θετική εξέλιξη, όχι συγχωροχάρτι στην αποτυχημένη οικονομική πολιτική»
- «Μια Νύχτα Μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Κικίλιας: Καταβολή Μεταφορικού Ισοδύναμου στους νησιώτες συνολικού ύψους 22.160.000 ευρώ
- Κρήτη: Στο ΠΑΓΝΗ 14χρονη με σοβαρά συμπτώματα μέθης – Χειροπέδες σε ανήλικη και στη μητέρα της


