Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια μετρά αντίστροφα για το καλοκαίρι
Περιμένει πως και πως για τις βουτιές στη θάλασσα, τις ηλιοθεραπείες και τα ξέγνοιαστα βράδια.
Είναι γνωστό πόσο πολύ αγαπά το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια που έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο MEGA, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου. Λατρεύει την θάλασσα, τον ήλιο και τις διακοπές και μάλιστα τώρα που ήρθησαν τα περιοριστικά μέτρα σχεδιάζει να πάει στο αγαπημένο της νησί, το οποίο δεν είναι άλλο από την Άνδρο.
Η ίδια το χαρακτηρίζει «επίγειο παράδεισό της» και μετρά αντίστροφα για τις βουτιές στη θάλασσα, τις ηλιοθεραπείες και τα ξέγνοιαστα βράδια. Αν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέψουν, σκέφτεται να κάνει μια μίνι απόδραση οικογενειακώς τις επόμενες μέρες, που θα συνδυαστεί και με μια μικρή γιορτή. Σημειώνεται ότι ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος βρίσκεται εδώ και καιρό στην Άνδρο για να προετοιμάσει την ξενοδοχειακή μονάδα «ΟΝΑΡ» και να υποδεχτεί τους τουρίστες.
Μέχρι να κάνει την μίνι απόδρασή της ας θυμηθούμε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο παρελθόν από τοπ νησί:
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς





