
Κύπρος: Ίχνη κοκαΐνης σε 5χρονο – Συνελήφθη ο πατέρας, καταζητείται η μητέρα
Συγκεκριμένα μη σύλληψη ακολούθησε μετά από πληροφορία που δόθηκε στο ΤΑΕ (Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων) Λεμεσού.
Υπόθεση κατοχής, χρήσης, προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και κακομεταχείριση παιδιού κάτω των 16 εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού με ύποπτο 45χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη στις 25/5 και τέθηκε υπό κράτηση.
Συγκεκριμένα μη σύλληψη ακολούθησε μετά από πληροφορία που δόθηκε στο ΤΑΕ (Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων) Λεμεσού ότι στις 21/5 ζεύγος αλλοδαπών ζήτησε από συγκεκριμένο χημείο στην Λεμεσό όπως εξεταστούν τα ανήλικα τέκνα τους ηλικίας 5 ετών σε εργαστηριακή εξέταση για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.
Από την εργαστηριακή εξέταση διαπιστώθηκε ότι το ένα ανήλικο τέκνο τους ήταν θετικό σε κοκαΐνη και το Χημείο ενημέρωσε σχετικά τους γονείς και τους προέτρεψε να προβούν σε καταγγελία στην Αστυνομία πράγμα που μέχρι τις 24/5 δεν έπραξαν.
Εναντίον της επίσης αλλοδαπής μητέρας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.
Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ συνεχίζουν εξετάσεις.
Πηγή: SIGMALIVE
- «Κάναμε τα πάντα για αυτήν την οικογένεια – Αφαντες οι κοινωνικές υπηρεσίες – Τι λέει στο in η μητέρα συμμαθητή των παιδιών που ζούσαν στη «τρώγλη»
- Χωρίς Ναν, Φαρίντ και Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός στη Μύκονο
- Επίθεση με drone προκάλεσε πυρκαγιά σε πυρηνικό εργοστάσιο στο Άμπου Ντάμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]
- Κως: Πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών ακρωτηριασμού εργάτη στη Νίσυρο ζητά το Εργατικό Κέντρο
- Η ατάκα του Μοντέρο πριν το Game 4 με τον Παναθηναϊκό: «Θυμάμαι να λέω στους συμπαίκτες μου…»


