Γερμανία: 31χρονη και νήπιο έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε κέντρο αιτούντων άσυλο
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του κέντρου ασύλου, στην πόλη Κρόναχ της Γερμανίας, ενώ μέσα σε αυτό βρίσκονταν αρκετοί αιτούντες άσυλο.
Γυναίκα 31 ετών και νήπιο 2 ετών έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε κέντρο υποδοχής αιτούντων άσυλο στην κεντρική Γερμανία χθες Κυριακή το απόγευμα, ενημέρωσε η αστυνομία.
Σοβαρά εγκαύματα
Εγινε επίσης αεροδιακομιδή 34χρονου με σοβαρά εγκαύματα σε νοσοκομείο, σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση της Ομπερφρανκεν.
Τα αίτια της πυρκαγιάς στο κέντρο, στην πόλη Κρόναχ, είναι ακόμη άγνωστα. Διενεργείται ποινική έρευνα.
Κατά τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο εκδηλώθηκε νωρίς χθες το απόγευμα ενώ μέσα σε αυτό βρίσκονταν αρκετοί αιτούντες άσυλο.
Αλλη στέγη
Λόγω των ζημιών που προκάλεσε η πυρκαγιά, οι πρόσφυγες δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στα διαμερίσματα και βρέθηκε προσωρινά άλλη στέγη, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.
Πηγή: ΑΠΕ
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της






