
Αφιέρωμα ξένων τουριστικών site στη Μήλο
Αφιέρωμα στη Μήλο κάνει και το αυστραλιανό τηλεοπτικό κανάλι tvblackbox, αναφέροντας ότι “… το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό στα ελληνικά νησιά περιμένει τους επισκέπτες στη Μήλο, όπου λευκοί ηφαιστειακοί βράχοι καμπυλώνουν σαν μάρμαρο σε έντονες γαλάζιες θάλασσες”.
Δημοσιεύματα από δημοφιλείς τουριστικούς ιστότοπους και bloggers αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές συγκεντρώνει τις τελευταίες εβδομάδες η Μήλος, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση των δημοτικών Αρχών.
Συγκεκριμένα, το περιοδικό Conde Nast Traveller φιλοξενεί στην ηλεκτρονική του έκδοση, τη Μήλο και το χωριό Κλήμα ως ένα από τα ωραιότερα χωριά της Ελλάδας.
Αφιέρωμα στη Μήλο κάνει και το αυστραλιανό τηλεοπτικό κανάλι tvblackbox, αναφέροντας ότι “… το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό στα ελληνικά νησιά περιμένει τους επισκέπτες στη Μήλο, όπου λευκοί ηφαιστειακοί βράχοι καμπυλώνουν σαν μάρμαρο σε έντονες γαλάζιες θάλασσες”.
Παράλληλα, η blogger DYMPHE με πάνω από 80.000 ακολούθους στο Instagram γράφει : “… η Πλάκα είναι η πρωτεύουσα του νησιού και σίγουρα το πιο όμορφο χωριό της Μήλου. Θα βρείτε εδώ όλα τα είδη γραφικών λευκών ελληνικών σπιτιών. Η βόλτα εδώ είναι μια υπέροχη και πολύ χαλαρωτική δραστηριότητα. Αυτό που είναι υπέροχο, είναι ότι δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα στο χωριό, γεγονός που κάνει το περπάτημα εδώ καλύτερο”.
Τέλος ο blogger Dave που εστιάζει στην Ελλάδα και το Bike Touring αναφέρεται στη Μήλο σαν «ένα μικρό νησί με μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα και ένα από τα μέρη που έχει ευλογηθεί από τη Μητέρα Φύση με ένα φανταστικά μοναδικό τοπίο».
- Ιράν: «Γιατί η κατάπαυση του πυρός είναι καταδικασμένη»
- Μαρούσι: Κακοποιός μαχαίρωσε ανήλικο στην προσπάθειά του να τον ληστέψει
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοινώνει εναλλακτικές διαδρομές, επικαλούμενο κίνδυνο «ναρκών»
- Μετανάστες: Η Κομισιόν απαντά σε ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα

