Ζιντάν: «Είναι παράλογο να πιστεύουν πως δεν θα είμαστε στο επόμενο Champions League»
Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για το παιχνίδι της Ρεάλ με την Τσέλσι για τους «4» του Champions League (27/4) και αναφέρθηκε στις φήμες περί τιμωρίας της ομάδας του από την UEFA λόγω της ESL.
Για την αυριανή αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι για την ημιτελική φάση του Champions League μίλησε ο Ζινεντίν Ζιντάν και αναφέρθηκε στις φήμες περί τιμωρίας της ομάδας του από την UEFA λόγω της European Super League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είναι παράλογο να πιστεύει κανείς ότι δεν θα είμαστε στο επόμενο Champions League. Απ΄έξω λέγονται πολλά, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορούμε να το ελέγξουμε, εστιάζουμε στον αγώνα. Η γνώμη μου είναι ότι όλοι θέλουμε να βλέπουμε τη Ρεάλ στο Champions League».
Για το ματς με την Τσέλσι: «Είναι ένας ημιτελικός και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι θα είναι μία ομάδα που θα επιτίθεται και θα αμύνεται. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να αμυνθούμε καλά και, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Χρειαζόμαστε τον καλύτερο εαυτό μας για να κάνουμε ζημιά στην Τσέλσι».
Για τη διαιτησία: «Ο διαιτητής θα κάνει τη δουλειά του κι εμείς θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Αν πιστέψουμε ότι θα μας βλάψουν εξωτερικοί παράγοντες, την πατήσαμε».
Για το βάρος της διεκδίκησης δύο τίτλων: «Δεν πρόκειται να διαλέξουμε. Είμαστε ζωντανοί και στις δύο διοργανώσεις. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα και θα αγωνιστούμε ως το τέλος, ό,τι κι αν συμβεί. Φυσικά θα έχουμε δυσκολίες, όπως απέναντι στην Μπέτις, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες».
- Ελεύθερος σκοπευτής εκτέλεσε πρώην πρόεδρο της Αζαξιό
- Αγρότες: Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη – «προθύμων», θολό αν και ποιους εκπροσωπούν – Συνεδριάζει αύριο για κλιμάκωση η Πανελλαδική Επιτροπή
- Καταδίκη του βανδαλισμού στους Κίονες της Μητρόπολης από τον Δήμο Αγρινίου
- Κρήτη: Στην εντατική 19χρονος που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη
- Τσουκαλάς: «Οι επόμενες εκλογές είναι μαραθώνιος αντοχής» λέει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
- Δίκη Novartis: Ποινές φυλάκισης 25 και 28 μηνών με αναστολή σε Δεσταμπασίδη και Μαραγγέλη


