
Η ΑΕΚ ήθελε, αλλά ο Ολυμπιακός μπορούσε…
Λίγο πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ, οι ερυθρόλευκοι ξαναπήραν μπροστά.
Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια, η ΑΕΚ ανέβασε αισθητά την απόδοσή της. Το αποτέλεσμα αυτής της βελτίωσης ήταν να χάσει με 2-0.
Ο καλόπιστος οπαδός της Ενωσης έχει πλέον κάθε λόγο να αναρωτιέται τι θα συνέβαινε αν η ομάδα του δεν εμφανιζόταν βελτιωμένη.
Τι θα γινόταν άραγε αν ο Μαρτίνς ξεκινούσε το παιχνίδι με την εντεκάδα του δεύτερου ημίχρονου; Στα ερωτήματα αυτά δεν υπάρχει απάντηση που να αφορά την φετινή χρονιά.
- Υποκλοπές: Καταδικάζει έντονα την αρχειοθέτηση – «θάψιμο» Τζαβέλλα και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά
- Τέλος στο… χαλί/χάλι της Μπόντο/Γκλιμτ, ξεκίνησε η ανέγερση του νέου της γηπέδου (Pics)
- Η έμπνευση πίσω από τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις του Met Gala 2026
- Συνάντηση Κικίλια με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Bαρθολομαίο – «Μήνυμα ενότητας σε περίοδο διεθνών προκλήσεων»
- Καιρός: Πού χτύπησε 30άρια ο υδράργυρος – Πότε φτάνει το νέο κύμα αφρικανικής σκόνης
- Υποκλοπές: Πως η έρευνα της εισαγγελίας πρωτοδικών μπορεί να «αδειάσει» τον εισαγγελέα του Άρειου Πάγου





