Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιμένεθ: «Περήφανος για τους παίκτες μου, η ποιότητα έκανε τη διαφορά»

Χιμένεθ: «Περήφανος για τους παίκτες μου, η ποιότητα έκανε τη διαφορά»

Περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ισπανό να στέκεται στην ποιότητα του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ για ακόμα ένα ντέρμπι απέτυχε να κερδίσει. Ενώ για ακόμα ένα παιχνίδι στο Φάληρο, έφυγε από το γήπεδο χωρίς έστω τον βαθμό. Ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε μετά το ματς περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, μιας και όπως είπε προσπάθησαν πολύ για να πάρουν αποτέλεσμα. Ενώ στάθηκε στη διαφορά ποιότητας μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, που όπως είπε ήταν ο παράγοντας που έκρινε το ντέρμπι.

«Ο Ολυμπιακός έχει πολλή ποιότητα και κάνει λίγες ευκαιρίες να σκοράρει. Παρ’ όλο που ήμασταν πίσω στο σκορ, κάναμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος.

Είμαι περήφανος για όλα τα ματς που έχει κάνει η ομάδα μου, εκτός από εκείνο με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ», είπε ο Χιμένεθ αρχικά, ενώ για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους στο δεύτερο ημίχρονο και γιατί συνέβη αυτό, σχολίασε: «Το να κάνεις μία τεράστια προσπάθεια παίζοντας μαν του μαν στην ουσία σε όλο το γήπεδο είναι δύσκολο.

Όταν αρχίζουν και φεύγουν οι δυνάμεις τότε και το πνεύμα δεν ακολουθεί, σιγά – σιγά. Ο Ολυμπιακός έχει έναν πάγκο που έχει επιλογές. Εχει επικίνδυνους παίκτες. Δεν μπορεί όμως κανείς να καταλογίσει κανείς στους παίκτες της ΑΕΚ».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι τρεις συνεχόμενες αλλαγές που έκανε ο Μαρτίνς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε τα εξής: «Οι παίκτες που μπήκαν είχαν ποιότητα. Και αυτοί που βγήκαν επίσης. Έχουν δυο παίκτες σε κάθε θέση που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Όταν έγινε το 1-0 πάντως είχαμε τις ευκαιρίες μας να ισοφαρίσουμε».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024