
Ο Μποτία είναι στην Ελλάδα και χειρουργήθηκε από τον Θέο
O πρώην «ερυθρόλευκος» αμυντικός εμπιστεύτηκε τον γιατρό του Ολυμπιακού για την επέμβαση που χρειάστηκε στο γόνατο
Έχει φύγει χρόνια από την Ελλάδα, αλλά ένα πράγμα δεν έχει αλλάξει για τον Αλμπέρτο Μποτία: η εμπιστοσύνη του στον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.
Σε εκείνον απευθύνθηκε ο Ισπανός αμυντικός για να χειρουργηθεί στο γόνατο, μετά τον τραυματισμό του. Ο Μποτία αγωνίζεται στην Αλ Ουάχντα και πήρε άδεια ώστε να ταξιδέψει στην Αθήνα και να υποβληθεί σε χειρουργείο από τον Χρήστο Θέο.
Ο Μποτία έχει προπονητή στη Σαουδική Αραβία τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος επίσης έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον Θέο και συγκατατέθηκε στην απόφαση του ποδοσφαιριστή του.
Φυσικά στο πλάι του Μποτία, στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Metropolitan», βρίσκεται η αγαπημένη του και μέλλουσα σύζυγός του, Ελένη Φουρέιρα, η οποία ήταν εκείνη που τον πήγε στην κλινική.
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ο Θουκυδίδης, ο Τραμπ και ο Σι
- Μάριο Ντράγκι: «Η Ευρώπη είναι μόνη της»
- Γιατί βρέθηκε στο δικαστήριο η σοκολάτα Milka
- Στον τελικό της Eurovision προκρίθηκε η Κύπρος – Η λίστα με τις 10 χώρες που πήραν το εισιτήριο
- Άναψαν τα αίματα στην Κίνα, όταν άνδρας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ επιχείρησε να μπει ένοπλος στον Ναό του Παραδείσου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]






