Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ 1-0 : Λύτρωση με Ντεμπελέ πριν το Clasico και στο -1 από την Ατλέτικο

Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ 1-0 : Λύτρωση με Ντεμπελέ πριν το Clasico και στο -1 από την Ατλέτικο

Η εξαιρετική Βαγιαδολίδ είχε εγκλωβίσει την Μπαρτσελόνα για 90 λεπτά αλλά ο Ντεμπελέ έδωσε τη λύση για τους Καταλανούς (1-0) και τους έστειλε στο Clasico του Σαββάτου (10/4) μόλις έναν βαθμό πίσω από την Ατλέτικο και στο +2 από τη Ρεάλ.

«Μύριζε» γκέλα στο Καμπ Νου για την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Δευτέρας αλλά στο τέλος… μίλησε ο Ντεμπελέ. Η εξαιρετικά στημένη Βαγιαδολίδ κρατούσε για 90 λεπτά στο μηδέν τους Καταλανούς αλλά τότε εμφανίστηκε ο Γάλλος επιθετικός και με ένα ωραίο σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Κούμαν με 1-0.

Μια νίκη που φέρνει στην Μπαρτσελόνα στον πόντο από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και την επαναφέρει στο +2 από τη Ρεάλ την οποία αντιμετωπίζει το Σάββατο (10/4) στη Μαδρίτη. Άξιζαν κάτι παραπάνω οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 79′ λόγω αποβολής του Πλάνο.

Οι σημαντικότερες στιγμές στο πρώτο μέρος ήταν δύο δοκάρια. Πρώτα για τη Βαγιαδολίδ στο 9′ με τον Κόντρο να σημαδεύει σίδερο με κεφαλιά και στο 45′ απάντησε στα δοκάρια η Μπαρτσελόνα με τον Πέδρι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν για το γκολ αλλά ο Μασίπ είχε ορθώσει τείχος και κρατούσε το μηδέν όποτε χρειαζόταν. Στο 79′ η Βαγιαδολίδ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής αποβολής του Πλάνο με απ’ ευθείας κόκκινη και στο 90′ ήρθε η λύτρωση για την Μπάρτσα.

Ο Ντε Γιονγκ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Αραούχο πήρε την κεφαλιά και ο Ντεμπελέ με ωραίο σουτ από κοντά έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντεστ (87’ Πουτς), Μινγκέθα (63’ Αραούχο), Άλμπα, Λενγκλέ, Μπούσκετς (63’ Μπρέθγουεϊτ), Πέδρι (75’ Μορίμπα), Ντε Γιονγκ, Μέσι, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν (63’ Τρινκάο)

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μασίπ, Χάβι Σάντσεθ, Ολάθα, Γιάνκο (64’ Ερβίας), Μπρούνο, Πλάνο, Μέσα, Νάτσο, Αλκαράθ, Γκουαρδιόλα (76’ Μάρκος Αντρέ), Κενάν Κόντρο (84’ Βάλδο Ρούμπιο)

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024