
Οι διαιτητές στα παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
Ποιοι ορίστηκαν να διευθύνουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Χίμκι και το ματς του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις.
Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 34ης και τελευταίας αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Euroleague ανακοίνωσε την Δευτέρα (5/4) η διοργανώτρια Αρχή.
Συγκεκριμένα, στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις (8/4, 20:00) στο Κάουνας ορίστηκαν οι Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Τόμισλαβ Χόρντοφ (Κροατία) και Αρτέμ Λαβρούκιν (Ρωσία). Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Χίμκι (9/4, 21:00) στο ΣΕΦ ορίστηκαν οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Σέφι Σέμες (Ισραήλ).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ματς με την Ζαλγκίρις δεν θα είναι το τελευταίο του Τριφυλλιού στη φετινή διοργάνωση, αφού εκκρεμούν τα παιχνίδια με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι δύο αγώνες είχαν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού και θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα.
- Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών για τον στολίσκο «Global Sumud Flotilla»
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 32-33: Προβάδισμα τίτλου η «Ένωση», έσπασε την έδρα
- Γκέρντα Τάρο: Ο Ρόμπερτ Κάπα κι ένας έρωτας μέσα στον πόλεμο
- Ο Ντόναλντ Τραμπ «δεν είναι ευχαριστημένος» με τη νέα πρόταση του Ιράν – Αλλά προτιμά να μην το ισοπεδώσει
- Κλειστό το φαράγγι της Σαμαριάς – Διαμαρτυρία των κατοίκων
- Ατύχημα στον Άραξο – Στο νοσοκομείο τρεις δημοσιογράφοι μετά από πτώση σκάλας σε τελετή


