Κοροναϊός : Την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca έλαβε ο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ
Την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 έλαβε νωρίτερα σήμερα ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ
Την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 έλαβε νωρίτερα σήμερα ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Προεδρία.
Ο κ. Σταϊνμάιερ, ο οποίος έκλεισε τα 65 του χρόνια τον περασμένο Ιανουάριο, εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca στο Νοσοκομείο των Ενόπλων Δυνάμεων στο Βερολίνο.
«Εμπιστεύομαι τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί στην Γερμανία. Σήμερα έλαβα την πρώτη εμβολιαστική δόση με AstraZeneca. Το εμβόλιο αποτελεί το αποφασιστικό βήμα για την έξοδο από την πανδημία. Αξιοποιείστε την δυνατότητα και λάβετε κι εσείς μέρος σε αυτό!», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος μετά τον εμβολιασμό του.
- Προειδοποίηση Κολυδά για τον καιρό – Έρχεται «κανονικός χειμώνας, όπως παλιά»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε 2-0: Νίκη «ανάσα» οι Μαδρλιένοι αλλά και λευκά μαντήλια κατά Πέρεθ, Βινίσιους! (vid)
- Από ποιους «τρέχει» η Λόρα; – Τι οδήγησε την 16χρονη στη φυγή και οι άκρως προσεκτικές κινήσεις της
- Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- DeathList 2026: Τζο Μπάιντεν, Τζούντι Ντεντς και Νόαμ Τσόμσκι στη μακάβρια λίστα των «μελλοθάνατων»


