Συλλαλητήριο : Ολοκληρώθηκε το Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα
Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα το εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, με τη συμμετοχή φοιτητών, εκπαιδευτικών και μαθητών
Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα το εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, με τη συμμετοχή φοιτητών, εκπαιδευτικών και μαθητών.
Οι διαδηλωτές, κυρίως φοιτητές, διαμαρτυρήθηκαν για τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο, που προβλέπει Ομάδες Προστασίας στα ΑΕΙ, αλλά και για τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση και πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή.
Το συλλαλητήριο στήριξαν και οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες δασκάλων και καθηγητών, ΔΟΕ και ΟΛΜΕ.
«Για άλλη μια φορά, η εκπαιδευτική κοινότητα διεκδικεί ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, με λήψη όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων, συνεχίζοντας, παράλληλα, αποφασιστικά τον αγώνα για την ανατροπή του νόμου Κεραμέως 4692/2020 και του νόμου που ψήφισε για τα πανεπιστήμια, που θεσπίζει την ελάχιστη βάση εισαγωγής και οδηγεί σε δραματικές περικοπές χιλιάδων εισακτέων στα Α.Ε.Ι., προχωρά σε διαγραφές φοιτητών και επιβάλλει την πανεπιστημιακή αστυνομία», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΟΕ.
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»
- Γιορτή σήμερα 18 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ανατροπή: Πρωταθλητής Κόπα Άφρικα το Μαρόκο με απόφαση της CAF!
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]
- Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Πρόκριση με «υπογραφή» Βινίσιους (vid)



