Με ψηλοτάκουνες μπότες και άσπρο παντελόνι στα χωράφια της Πέλλας η Τζάκρη
Η ίδια έκανε αναρτήσεις στο Instagram για την περιοδεία της και σημείωσε ότι ενημερώθηκε από παραγωγούς για τον παγετό που προκάλεσε τεράστια προβλήματα στην εκλογική της περιφέρεια.
Σε περιοχές της περιφέρειάς της που επλήγησαν από τον πρόσφατο παγετό, περιόδευσε το Σαββατοκύριακο η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη
Μάλιστα η ίδια έκανε αναρτήσεις στο Instagram για την περιοδεία της και σημείωσε ότι ενημερώθηκε από παραγωγούς για τον παγετό που προκάλεσε τεράστια προβλήματα στην εκλογική της περιφέρεια.
«Οι ζημιές εκτείνονται σε μεγάλη έκταση και στο σύνολο των καλλιεργειών και παράλληλα έγινα αποδέκτης των ανησυχιών και του έντονου προβληματισμού τους καθώς βλέπουν ότι φέτος, τόσο νωρίς, πριν ακόμη ξεκινήσει η καλλιεργητική περίοδος, μεγάλο μέρος της παραγωγής τους καταστράφηκε ολοσχερώς από τον παγετό, με ότι αυτό συνεπάγεται για το εισόδημά τους.
Κατά την περιοδεία της στα χωράφια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε με λευκό στενό τζιν και ψηλοτάκουνες μπότες.
- Ισραήλ: Ο Σάαρ καλεί τους Εβραίους σε όλον τον κόσμο να επιστρέψουν «στο σπίτι»
- Γαλλία: Την κατασκευή νέου, μεγαλύτερου και πιο σύγχρονου αεροπλανοφόρου, ανακοίνωσε ο Μακρόν
- Ισραήλ: Απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την πρόσβαση των μέσων ενημέρωσης στη Γάζα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας – Τεκμαρτό: 3 αλλαγές
- Warner Bros. Discovery: Οι άνθρωποι του Τραμπ στο επίκεντρο της μάχης Netflix – Paramount
- Crypto: Σύνθετα προϊόντα για τους πλούσιους πελάτες της Wall Street


