Λιοσίων : Επιχείρηση εκκένωσης σε κτίριο που είχαν βρει καταφύγιο τοξικομανείς
Πρόκειται για ένα μισοτελειωμένο κτίριο απέναντι από τον σταθμό Μετρό της Αττικής, στο οποίο είχαν βρει κατάλυμα αρκετά άτομα, κυρίως τοξικομανείς.
Αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από το πρωί σε κτίριο στη Λιοσίων, εντός του οποίου έχουν βρει κατάλυμα αρκετά άτομα.
Πρόκειται για ένα μισοτελειωμένο κτίριο απέναντι από τον σταθμό Μετρό της Αττικής, στο οποίο είχαν βρει κατάλυμα αρκετά άτομα, κυρίως τοξικομανείς, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και εργαζόμενοι του δήμου Αθηναίων βρίσκονται στο σημείο.
Εντός του κτιρίου εντοπίστηκαν περί τα 10 – 12 άτομα, τα οποία αναμένεται να υποβληθούν σε rapid test από τον ΕΟΔΥ πριν κινηθεί η διαδικασία.
Έχουν γίνει ακόμη δύο επιχειρήσεις το τελευταίο διάστημα στο ίδιο κτίριο, ωστόσο άνοιγε και πάλι.
Μετά την ολοκλήρωση της εκκένωσης, οι εργαζόμενοι του δήμου Αθηναίων αναμένεται να καθαρίσουν, να σφραγίσουν και να παραδώσουν το κτίριο στον ιδιοκτήτη του, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με όσους είχαν βρει κατάλυμα σε αυτό.
- Βάρη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επεισοδιακή καταδίωξη διαρρηκτών με πυροβολισμούς
- Συλλυπητήρια από ΕΠΟ, ΠΑΟΚ και Ηρακλή για τον Στέφανο Μπορμπόκη
- Γάλλος αθλητής του παρκούρ γίνεται viral με τρομακτικά άλματα σε ταράτσες της Αθήνας
- Στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Θράκης ο Δένδιας – «Σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε εκ μέρους της κυβέρνησης και του λαού»
- Κατέρρευσε διώροφη πολυκατοικία στην Κύπρο: Μάχη για απεγκλωβισμό ατόμου – Τρείς τραυματίες
- Γεροξεκούτης, παλιάτσος, «απολύεσαι!»: 12 φορές που οι παγκόσμιοι ηγέτες τα έβαλαν ανοιχτά με τον Τραμπ
