«Ζημιές δύο δισ. ευρώ στην Premier League»
Οικονομικές απώλειες ύψους δύο δις. λυρών σημείωσε η Premier League, εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19.
Μεγάλη είναι η οικονομική ζημιά που αντιμετωπίζει η Premier League, με το έλλειμα να φτάνει τα δύο δις λύρες. Σύμφωνα με τα όσα λέει ο Ρίτσαρντ Μάστερς, διευθύνων σύμβουλος της Premier League, οι απώλειες αυτές προήλθαν από τον κοροναϊό, ωστόσο αναμένεται μίας μορφής ανάκαμψη, σε περίπτωση που ανοίξουν τα γήπεδα.
Αναλυτικά τα λόγια του Μάστερς:
«Η περασμένη σεζόν ήταν ένα ταξίδι στην κόλαση, αλλά έπρεπε να τελειώσουμε με κάθε κόστος. Το πρόγραμμα που έχουμε οργανώσει γι αυτό το πρωτάθλημα είναι αρκετά βάναυσο για τους κορυφαίους συλλόγους, οι οποίοι πρέπει να διαχειριστούν τους ευρωπαϊκούς αγώνες και δύο εθνικά κύπελλα σε ένα πλαίσιο που δεν είναι παρά απλό
Οι απώλειες της Premier League φτάνουν τα 2 δισεκατομμύρια λίρες, αλλά οι κυβερνητικές οδηγίες για το άνοιγμα των σταδίων με 10.000 φιλάθλους στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν είναι πηγή μεγάλης αισιοδοξίας. Για την επόμενη σεζόν ο στόχος είναι να έχουμε πλήρη στάδια: πολύ νερό θα πρέπει να περάσει κάτω από τη γέφυρα πριν συμβεί αυτό, αλλά αυτός είναι ο τελικός μας στόχος».
- Αγρότες: Μπλόκο στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας από τους παραγωγούς της Εύβοιας – «Η κυβέρνηση ανακυκλώνει τα μέτρα»
- Η καλή ψυχική υγεία των εφήβων κρύβεται στο… μαξιλάρι
- Γιώργος Λιάγκας: Το ατύχημα που έπαθε στο σπίτι του – Τι λέει ο ίδιος για την περιπέτεια του
- «Φθηνό ρεύμα για όλους» ζητά το ΠΑΣΟΚ – Τι προτείνει
- «Βράζουν» στην Τότεναμ με τον Φρανκ: Εμφανίστηκε να κρατάει κούπα της Άρσεναλ (pic)
- Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση για τον καθαρισμό του Μόρνου