Απίστευτο: Η Χίμκι ένα βήμα πριν την πτώχευση
Η άλλοτε… ζάμπλουτη Χίμκι βρίσκεται ένα βήμα πριν την πτώχευση σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Ρώσοι.
Αγωνιστικά; Στην τελευταία θέση της Euroleague, με μια ομάδα που δεν κατάφερε να σηκώσει ποτέ κεφάλι. Κι ας έχει στο ρόστερ της έναν από τους καλύτερους παίκτες που κυκλοφορούν στην Ευρώπη (Σβεντ) κι ας ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν μία από τις ομάδες που – υποτίθεται πως – θα κυνηγούσαν την οχτάδα.
Αλλά τα προβλήματα για τη Χίμκι δεν σταματάνε στο παρκέ. Και αυτά που αντιμετωπίζει εκτός αυτού; Είναι σαφώς πιο σοβαρά.
Σύμφωνα με όσα γράφουν στη Ρωσία, η Χίμκι είναι ένα βήμα πριν από την πτώχευση! Τα οικονομικά προβλήματα είχαν γίνει γνωστά, τα χρέη σε παίκτες είναι πλέον πολλά, ενώ η Ευρωλίγκα της επέβαλλε απαγόρευση μεταγραφών πρόσφατα.
Την ίδια ώρα, σε δήλωση που έκανε στο «Ria» ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάχοφ, μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση:
«Η κατάσταση δεν είναι εύκολη για εμάς, αλλά όπως και να έχει προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να ανησυχούν, αλλά και να στηρίζουν την ομάδα. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Η παρούσα κατάσταση δεν είναι εύκολη για εμάς».
- Ανατολική Ιερουσαλήμ: Μπουλντόζες του Ισραήλ κατεδαφίζουν κτίρια στην έδρα της UNRWA
- Φειδίας Παναγιώτου: Φερόμενη έρευνα σε βάρος του από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Ο ίδιος δηλώνει άγνοια
- Χιλή: Υπουργεία σε δύο άλλοτε δικηγόρους του δικτάτορα Πινοτσέτ ανέθεσε ο νέος ακροδεξιός πρόεδρος
- Μεξικό: Εξέδωσε στις ΗΠΑ 37 φερόμενα ως μέλη συμμοριών
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
